Brocante Nijmegen

Brocante Deurne

Brocante Deurne: Kastjemenou

Brocante Deurne…Het is veel meer dan een trend, meer een liefhebberij of voor sommige enthousiastelingen zelfs een ware levensstijl: de Shabby chic inrichting. Gerealiseerd met mooie doorleefde meubels met een karakter, genaamd brocante.

Stijlen binnen een Shabby chic inrichting:

Binnen de Shabby chic stijl zijn er weer een aantal verschillende ‘sub stijlen’, zo kan je voor de echte Franse romantiek gaan met veel kant, roze, mint en bloemetjes of voor wat stoerder met doorleefd hout, stenen beelden en bontjes.

Brocante

Kastjemenou is uw brocante inspirator voor Deurne en omgeving. Wij leveren Brocante in diverse stijlen en modellen. Door een kijkje te nemen op onze site of bij Van Deursen Bloemen in Deurne (Brabant) aan de Veldstraat 5 kunt u zich laten inspireren door brocante.

Bezorgen van brocante

Voor Brocante kunt u bij ons terecht, maar we bezorgen ook: Informeer naar de mogelijkheden voor het bezorgen in Deurne. Wij bieden brocante ook in de regio Venray en Venlo en Helmond en Eindhoven.

Kastjemenou

Het adres voor retro meubelen, brocante eettafels, vintage accessoires en Deens design. Like us @ www.facebook.com/kastjemenou en check www.kastjemenou.nl