Over ons

Kastjemenou: unieke vintage meubels! Since 2011

Voortdurend op zoek naar mooie, bijzondere en unieke vondsten uit de jaren ’20 t/m ’70. Geweldige ontwerpen die hun bestaansrecht hebben bewezen door er nog steeds te zijn. Wij stoffen het af, poetsen het schoon, knappen het op en zetten ze weer in de spotlights, zoals ze verdienen!

“Produkten met een tweede leven” 

Sommige produkten worden nou eenmaal mooi oud. Het zijn spullen met een verhaal, en met met dat beetje “vintage conditie” zijn ze speciaal en uniek. Vintage betekent voor ons ook hergebruik, de waarde inzien van een tweede leven. In onze collectie vind je design klassiekers maar ook gewone gebruiksvoorwerpen uit de 60’s en 70’s.

Volledig aanbod op Marktplaats… 

Mocht je niet gevonden hebben wat je zocht? Niet alles staat op onze website. Bekijk onze laatste vondsten op Marktplaats, daar vind je ons complete en actuele aanbod. Bekijken en ophalen kan, op afspraak, in ons meubelatelier in Beugen nabij Boxmeer aan de Romeinenstraat 7.

Volg ons

Volg ons via onze social media kanalen: Marktplaats, Facebook en Twitter en blijf zo op de hoogte van wat we zoal vinden.

 

Tevens in ons meubelatelier: Stoffeerderij Livrei

 

Stoffeerderij Livrei: voor het stofferen en her-stofferen van meubels op ambachtelijke en moderne wijze! 

 

Stoffeerderij Livrei is een allround stoffeerbedrijf werkzaam in de regio Nijmegen / Venlo.

De stoffeerderij in gevestigd in Beugen, gelegen op bedrijvenpark Sterckwijck Boxmeer tussen Nijmegen en Venlo aan de Maaslijn en A73/A77 en zodoende goed te bereiken. Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen en her-stofferen van allerlei soorten meubels. Wij stofferen meubels in stof, leder en kunstleder op de manier zoals jij dat wilt.